Kvalitet og håndverk
i fire generasjoner

Lauritz Johan Askeland åpnet dørene i Søregaden i Stavanger sentrum I 1904.

Går du for gull eller sølv? Et feiende fint smykke eller en funklende diamant? Galleri Askeland er en klassisk og lokal urmaker og gullsmed som tilbyr produkter fra noen av de fremste klokke- og smykkeleverandørene.

Det var Lauritz Johan Askeland som en vårdag i 1904 åpnet dørene til en ny urmaker i Stavanger. Siden har Askeland stått for kvalitet – før, under og etter kjøpet. Vi er en faghandel med utdannede urmakere som skrur og fikser i vårt eget serviceverksted. Det er greit å vite om du skal kjøpe et flott ur eller smykke som skal vare i generasjoner.

For vår del er vi kommet til fjerde generasjon når vi ønsker deg velkommen til våre butikker i Kirkegata 12 i Stavanger sentrum, på Amfi Madla og i Markensgate 20 i Kristiansand. Vi står for lang erfaring og god service. Og så er vi alltid glad for et besøk, og muligheten til å kunne vise fram og fortelle om våre klokkemerker, som Longines, Certina, Tissot og Seiko, våre motesmykker og et bredt utvalg av kvalitetsdiamanter. Kom innom – eller benytt deg av vår nettbutikk.