Klarna

Vi er opptatt av at betalingen skal være trygg som mulig. Derfor tilbyr vi tryggbetaling gjennom Klarna på vår nettbutikk. Klarna lar deg betale nå, betale senere eller dele opp beløpet.

Betal nå

Du kan velge å betale varen med det samme enten med debitkort eller kredittkort. Klarna trekker beløpet direkte ved bestilling.

Betal senere

Få varen først. Betal senere med Klarna. Hver gang du handler med oss kan du få varene dine først og betale etter levering. Ingen avgifter eller skjulte vilkår. Betal bare for det du vil beholde. Velg Betal senere i kassen.

Del opp

Del opp dine betalinger med Klarna. Del opp dine betalinger over tid i stedet for å betale alt med en gang. Velg del opp betalingen med Klarna i kassen neste gang du shopper med oss.

For å kunne tilby deg Klarnas betalingsløsninger, kan vi komme til å overføre dine personopplysninger i kassen i form av kontakt- og ordredetaljer til Klarna, for at Klarna skal kunne vurdere hvorvidt du kvalifiserer for deres betalingsløsninger og for å skreddersy disse betalingsløsningene til deg.

Dine overførte personopplysninger blir behandlet i tråd med Klarnas egen personvernerklæring.
Informasjonskapsler (cookies)

Ved å klikke på «Godta», godtar du lagring av informasjonskapsler på enheten din for å forbedre nettstedets navigering, analysere bruken av nettstedet og hjelpe til med markedsføringstiltakene våre. Se vår personvernerklæring for mer informasjon.