Når uret ikke går som en klokke

Et urverk er en knøttliten motor som går og går, uavbrutt i år etter år, for å vise deg tiden. Dersom klokken stopper eller viser feil, trengs som oftest et nytt batteri, samt en trykktest dersom uret er vanntett. Vår fagutdannede urmaker hos Galleri Askeland har over 30 års erfaring og tar små reparasjoner på kort tid.

Har du et mekanisk eller automatisk urverk er det andre grep som trengs hvis uret ikke går som en klokke. Da kan urverket som alle andre motorer ha behov for nye deler, påfyll av olje og en justering. På Askelands hovedverksted i Stavanger jobber flere dyktige urmakere. Vi har kunnskapen som kreves for å gjøre en service på de fleste kjente klokkemerker, også de mest eksklusive. Vi tilbyr også gratis prisoverslag for reparasjoner eller service på uret ditt. Du skal være trygg når du leverer inn klokken til oss.

Informasjonskapsler (cookies)

Ved å klikke på «Godta», godtar du lagring av informasjonskapsler på enheten din for å forbedre nettstedets navigering, analysere bruken av nettstedet og hjelpe til med markedsføringstiltakene våre. Se vår personvernerklæring for mer informasjon.